I´m good I´m gone

Nästa veckas väder utlovar sol. Hur kan vädergubbarna veta det, när de inte ens vet vad det blir för väder idag? I don´t get it... Men  what I get är att det är FESTIVAL till veckan! Ska bli sååå kul. Jag & J åker hem redan på onsdagen, åker direkt efter jobbet vid halv tre (eller var det tre)? Funderar på att jag ska släpa med mig alkohol från Gbg. Det lär ju vara rätt så fullt på systembolaget i Arvika. Vet ju av erfarenhet från tidigare år. I år är det 10-årsjubileum för mig! 10 år som ständig besökare. Yeahi!

Robyn Robyn. Ett festivalmåste.

Känner en början till kraftig magkatarr. Igen. Kan det bero på godispåsen som jag åt igår innehållandes 10 kg godis igår? Eller bara allmän livsstress. (Yes I have. Big time.) Har i alla fall varit & tränat idag och det var riktigt kul. Tror jag ska pallra mig ut med en kaffekopp nu. Sitta och läsa lite i solen. Eller i det halvmolniga vädret som är. Se, inte ens jag vet vad det är för väder.

Försöker snygga till designen här lite också, men det går väl sådär. Orka.

Dagens YT tips (inför festivalen): http://www.youtube.com/watch?v=SVNjx4k8mWk

Auf Wiedersehn.


You´ve got the love

Helgen har varit underbar. Så härlig midsommar. Har bara hängt med Anna hela helgen och ätit gott och haft Sex and the City maraton som uppladdning inför filmpremiären igår. Älskade den! Vi både skrattade och grät båda två. Så en rekommendation till alla som gillade serien. Se filmen!

Jörgen har varit i Arvika hela helgen, men han kommer hem snart. Han är saknad!

Jag har bara slappat idag och suttit vid datorn. Var iväg och tränade body pump förut också. Tog i rejält, så nu lär jag väl inte kunna gå imorgon. Har verkligen kommit ur fas med träningen och pumpat har jag inte gjort på länge. Började igen för två veckor sen, men det måste ju vara mer kontinuerligt för att det ska vara någon vits. Men jag hoppas jag orkar pallra mig iväg, det är ju så kul ju. (Och väldigt bra träning.)

Ute ösregnar det, traditionsenligt som det ska göra , midsommarhelgen. Skulle nästan varit konstigt annars. :) Nu blir det jordgubbar och film.

Dagens video: http://www.youtube.com/watch?v=LOnZMqZCF2Y&feature=related

Monsoon

Trött, tröttare, Sara. Är i Arvika över helgen och myser hos mor och far. Mycket trevligt. Var på Bryggan igår med Mariette och hennes "syrror", som hon läser ihop med. Trevligt, trevligt. Var hemma hos henne först och drack lite vin och sen begav vi oss neråt och käkade mat och drack mera vin. Jag och Mariette gick tillbaka till henne sen och satt och pratade och pratade till nästan halv tre. Sötaste svärflickvännen ever! :)

Idag blir det nog inte så mycket gjort. Ska äta mat snart, mamma gör en fiskgratäng. Önskat av mig. Frågar hon vad jag vill ha när jag är hemma så blir det alltid samma svar, den är verkligen så god! Sen har vi gjort en sockerkaka med äpple och kanelbitar på ankägg. Ska bli spännande och se hur den blir. Sen blir det nog soffan och schlapping. Imorgon åker jag hem till Götet igen. Saknar min pojke.

Auf Wiedersehn.

So far away

Har precis kommit hem från jobbet och då är det så himla lätt att fastna här. Skulle ju bara kolla en liten grej, men här sitter jag nu fortfarande, efter ca 40 min. Suck...

Min dag: Vaknade av mobilen vid halv nio och smög upp och gjorde i ordning frukost till min skatt. Blåbärssmoothie, kaffe, äggmacka och skinkmacka. Mumma, mumma. Slängde i en tvättmaskin också när jag ändå var i farten. Medan vi intog frukosten så kollade in "Hej, hej sommar", årets sommarlovsprogram. Jag satt mest och gapade. Förra året var det ganska ok och Nic var ganska kul även om han inte kan prata som normala, utan pratskriker mest. Men i år? Sandra Dahlberg i en studio där hon satt och pratade om örter? Jaha. JAG fattade ingenting. Och Nic ute i en skog tillsammans med en snubbe som inte sa ett pip, utan bara kikade i sin kikare hela tiden. Nic pratade med låg, nästan viskande röst och de två letade tydligen efter "det femte väderstrecket". Nu är jag ju inte barn längre, men så länge sen var det ju inte och jag brukar gilla sommarlovsprogrammen, men nu tvekar jag lite. Tycker ungar att det här är kul? Ska absolut ge det några chanser till, jag menar vad ska man annars kolla på när man äter frulle? Ring in program? Fabolous life of... på Mtv? Nyhetsmorgon brukar ju funka, men det är ju kul med alternativ. Haha. Sen städade vi hela lägenheten och skurade och grejjer. Jag var så uppe i varv och sprang iväg och tränade Body pump för första gången  på typ ett halvår. Stolt! Det gick jättebra, hade inte alls tappat så mycket muskelstyrka som jag trodde. Men jag får väl sota för det imorgon kan jag tänka... Sen stekte Jörgen pannkakor till mig, supergoda och sen var det jobbdags.

Jahaja. Jörgen är ute och dricker öl. Till veckan är det midsommar och som det ser ut nu så blir det bara jag och Anna som kommer "fira" ihop. Kitte (Annas kille) är i Kroatien och  Jörgen åker ju till Arvika. Men det blir mys och tjejlyxkväll. Dagen efter ska vi ju på Sex and the City premiären. Längtar! Blir nog lite SATC maraton på midsommar åxå kan jag tänka... Well. Nu ska jag läsa lite.

Auf Wiedersehn.

Until we bleed

Ahh, det här vädret... Så härligt. Dagen har verklogen varit så perfekt som en ledig dag kan vara. Vaknade i rimlig tid. Gick upp och käkade en stor gröttallrik med russin och äpple. Drack kaffe till. Kollade lite på nyhetsmorgon på ett reportage om Kina och ett par som hade straffats för att dom utnyttjat sin yttrandefrihet. Intressant. Sen gick jag iväg till Sportlife och tränade en timme. Det var så sjukt varmt så jag drack nästan två liter vatten. Efter träningen så gick jag hem och slängde ihop en enkel omelett. Det var verkligen slut på all mat hemma så jag fick ta av det som fanns. La mig ute på gräsmattan och solade och läste fredagsbilagorna och i min nya bok av Åsa Larsson. Härligt och slappt. Vid fyra slutade Jörgen så då möttes vi upp vid affären och stohandlade. Faktum är att vi storhandlade så mycket att vi inte tog oss hem. Vi fick köra  all mat i kundvagnen ända fram till dörren. Tur att vi bor nära! :)

Nu under kvällen har vi hängt med Carro som har varit här och fixat med datorn. Har varit riktigt sega och slappa och mest kollat YT klipp och käkat paj. Skulle kopiera Annas supergoda paj med rabarber och jordgubbar, men min blev inte alls lika god. :( Carro och Jörgen käkade i alla fall med god aptit, så helt fel var den nog inte. Bra avslut på en trevlig ledig dag. Nu ska jag sova snart.

Auf Widersehn.

So klingt liebe

Söndag, sista dagen på underbara helgen. Har varit kanonväder och jag var med Justine och solade hela dagen igår. Vi åkte till Näset efter Frölunda. Tog ett litet tag, men det var det värt. Sååå skönt! Var duktig och smörjde in mig bra så jag är bara pyttelite röd fast än vi låg hela dagen.

Idag är jag ledig också och har tänkt att ta det lika lugnt som gårdagen. Ska dock vara på hemmplan idag, eftersom jag tänkte hinna med lite träning också.

Shit vad jag längtar till Arvikafestivalen! Det kommer så himla mycket bra band som jag vill/måste/ska se! Tex:

Robyn
Firefok AK
Håkan Hellström
Kent
Kleerup
Lykke Li
M.I.A
m.fl

Ahh! Älskar festival! Det är en årlig tradition som jag hoppas att jag inte slutar med att gå på den.
Nu ska jag käka frulle.

Auf Widersehn.

RSS 2.0