Firefox Ak

Götet är verkligen gött idag! Soleen skiner från en klarblå himmel och det är varmt och skönt ute. Har suttit ute länge och druckit kaffe och läst jättelänge i bara tubtopp. Härligt. Gick in nu en sväng för mitt huvud vill inte vara med. Känner mig helt knas i skallen och huvudet känns som det väger ett ton. Har tagit huvudvärkstablett och dricker mängder av vatten, så jag hoppas på förbättring snart. Ikväll blir det ju nämligen Firefox Ak på Sticky! Såå bra, så bäst för dig nu, huvudet, att du skärper till dig!


Grym låt med Firefox Ak/Tiger Lou!

Auf Wiedersehn.

Geh, lass uns hinter dir und mir.

Det händer en del bra saker i mitt liv just nu. Är mycket glad för det. Om jag kommer in på skola till hösten så ska jag äntligen börja plugga. Längtar så! Hoppas, hoppas... Men det ska nog gå vägen om inte intagningspoängen helt plötsligt höjs massor. Har gjort högskoleprovet också, förra helgen. Det var kul, men svårt. Inget 2,0 här inte! Hehe. Men jag kände verkligen att det var kul att åter sitta i en skolbänk och att få använda hjärnan lite mer än att bara säga "Hej, något annat" och läsa massa skvaller på rasterna. Jag vill känna att jag är smart och att jag inte skrumpnar ihop där uppe.

Till helgen åker vi till Milano också. Ska bli mycket skönt och kul. Hoppas på lite vår och lite shopping. Ska äta massa gott varje dag och dricka vin och äta gelato. Mums! Åh, vad härligt det ska bli!
 
Jag saknar er så fruktansvärt mycket. Kan ni inte släppa nytt snart? Tills dess lyssnar jag på detta underbara:
 

Varför har inte YT en upprepningsfunktion? Skulle vara så gött.

Har fikat med Maria ikväll och imorgon blir det lunch med Anna. Sen på lördag; MILANO!

Auf Wiedersehn.

RSS 2.0