Broder Daniel

Den här önskar jag mig när jag fyller år:



Det är otroligt vad det bandet hare gjort starkt intryck på mig. Jag älskade dem verkligen. Älskade Henrik. Klädde mig som Henrik. Älskar dem fortfarande. BD 4-ever. För ett par veckor sen var vi på Styrbord Babord och jag gick iväg från min pojke för att gå på toa. Då mötte han Henrik i trappen. I was there! Men jag missade honom.... Kan gräma mig för evigt för det där.  :( That´s life. Men vad skulle jag ha sagt? Antagligen inte ett knyst. Skulle velat ha sagt att jag älskar honom. P.A.T.E.T.I.S.K. I  K.N.O.W. Men ändå. Hade nog ångrat mig för evigt annars. Hehe.

Nu ska jag äta lite choklad tror jag. Och ta mig ur mysbyxorna.

Bjuder på en bild till, från den gamla goda tiden:


Auf Widersehn.

Secrets &Lies

Oh my god vilken känsla det är när man äntligen får reda på namnet på en riktigt grymt bra låt. Har hört den på radion och har letat och letat. Nu fann jag den! Enjoy:

Annars är jag stressad, stressad. Har ingen anledning alls. Gick upp vid åtta och dammsög hela lägenheten med en gång bara för att ha det gjort. Vek lite tvätt. Åt frukost. Solen skiner från en klarblå himmel och allt känns plötsligt välldigt mycket lättare. Jag är en person grymt  påverkad av ljuset. Allt depp bara flyter av en. (Förutom stresssyndromet då...)

Vi har bokat resa också! Känns hur gött som helst. Sitta i solen oh dricka en kall öl på en uteservering. Wünderbar!

Auf Wiedersehn.

Flicking you´re switch

Uh, nu vare allt bra dåligt med uppdateringar här i bloggen. Vill ju egentligen skriva oftare, men som med så mycket annat så tröttnar jag på allt som jag gör för mycket. Jag blir liksom "utbränd" eller vad man ska kalla det, haha. Känns som att mycket tar så mycket kraft, får prioritera och göra det jag känner för. Har en tendens att bli den här "duktiga" flickan som går in för hårt i saker och projekt och det slutar med att jag blir helt matt, depp och orkeslös istället. Men nu föll andan på, så då bloggar jag! :)

Fredag idag, har jobbat öppning och alltså varit vaken sen klockan 05.00. Slutade jobba klockan två och då var det direkt till frisören som gällde. Färgade håret och fixade till det så att hela håret nu har en jämn och fin nyans. Det var behövligt kan jag säga! Underhåret var typ en mörkare brun nyans. Överhåret en annan, med ljusa slingor i och så utväxt på över en dm på det. Nu är det jämt och bra, även om  jag kunde önskat att det hade blivit i en mer "kallare" gråare nyans och inte så brunt som nu. Men, men... Det blir nog bra. Mina ögon kommer fram bra i den här nyansen i alla fall. Klippte mig inte, det behövdes säkert, men nu jäklar ska det sparas! Det har bara blivit kortare och kortare på sistone, även fast jag bara har klippt topparna och en dag fick jag panik över att det var så kort och nu är det långt hår som gäller. Måste nog klippa mig snart ändå. Långt hår är ju inte snyggt och man har slitna toppar. :/

Är ensam den här helgen. Pojken är i Värmland och hälsar på. Lite gött, men samtidigt lite ensamt. Ska ha myskväll för mig själv ikväll, men jag saknar mitt <3 att mysa med. Har ätit pasta sallad och vitlöksbaguette och har bunkrat upp med lite naturgodis. Imorgon blir det heldag med Anna och "Stolthet och fördom"-maraton. Vi ska se den långa versionen på (9?) h. Kom på att jag ska baka en kaka/tårta tills imorgon också. Kanske dags att sätta igång snart?

Auf Wiedersehn.

RSS 2.0