How soon is now?

Älskar verkligen att återupptäcka nygammal musik igen. Då tänker jag på musik som man har lyssnat på för ett par år sedan, och sedan haft en paus ifrån och som man sedan återupptäcker charmen med igen. Min senaste nygamla crush är det gamla New Order albumet "Get Ready". Fantastisk skiva. Blir så glad över att återupptäcka allt det där man en gång föll för. Lyssnade som mest på den skivan i ettan på gymnasiet och framåt. Alltså... för nio år sedan. Hilfe, vad jag börjar bli gammal!


Klicka på bilden för att länkas till Spotify.


Har lyssnat mycket på Theatre of Tragedy i dagarna också. Grymma! Annars upptäcker jag ny musik också och det är minst lika kul. T.ex. Florence + The Machine. I like!

Slappar nu, har jobbat heldag idag, ganska snabbt gick det dock. J är ute en sväng och jag njuter av att bara vara. Behövs det med ibland. Nu, dags för mer julmust.

Auf Widersehn.



Crystal

Så har J fått uppleva sin present! I tisdags var vi äntligen på Anna Ternheim. Magisk spelning! Den ägde rum på Pustervik, i den stora salen. Har aldrig varit där förut, men det var mysigt och lite matinékänsla över det hela. Spelningen var nästan helt akustisk och hon växlade mellan olika gitarrer, piano och lite pålagda ljud under vissa låtar. Väldigt intimt och väldigt vackert. J var MYCKET nöjd! :) Efteråt gick vi till La Sombrita för en öl och tapastallrik. Underbar dag!



Idag börjar jag två och just nu håller jag på att tvätta lite och laga mat, samt överlägga med mig själv om det är dags att börja träna än. Men nej, jag tror det får bli en promenad. Har blivit snuvig igen och halsen kliar. Jävvla dret förkylning.

Dagens låt: Turn my way - New Order feat. Billy Corgan
http://open.spotify.com/track/3hdIpGrC9hsEDGxRrpTIlt 

Kan det bli bättre? My two favourites in the same song.

Dags att sätta lite fart!

Auf Wiedersehn.

Morning after dark

Ska börja med att klaga lite så får vi det överstökat. Har varit förkyld i sex veckor. Har dragit på mig en tredje förkylning nu som bröt ut i lördags efter fyra dagars "friskhet". Jag är för dålig för att hitta på något värre och för att träna, men för frisk för att orka vara hemma och släpa. Restless. Blä. Hata, hata höstförkylningar!

Så där...

Så istället så sitter jag och gör oviktiga saker vid datorn. Sådär när man bara blir sittandes. Typ så har jag rensat favoriter och gjort en görbra spotifylista som ni kan lyssna på här. Tänkte jag skulle få tummen ur och kolla lite nya glasögon och lite skola kanske. Men tummen sitter väldigt hårt...

J:s pappa sa en rolig sak igår. Han är också förkyld och mosig som jag.

P: "Men äter du ätit någon c-vitamin då?"
J: "Jag äter väl en fyra, fem satsumas varje dag".
P: "Men jag menar riktig c-vitamin".
J: "Vad då?"
P: "Ja, sådana där brsutabletter".

Haha. Den var lite kul. "Riktig" c-vitamin...

Ska nog gå och handla lite. Tröstköpa lite choklad kanske? Sen ska jag laga mat och läsa ut "Breaking dawn".

Auf Wiedersehn.

RSS 2.0