Für Immer Jetzt

Julen är över. Snabbare än den hann börja. Som vanigt med andra ord. Har varit hemma i ack Värmeland du sköna nästan en hel vecka och det har varit göttans. Massa mat, massa mys och så har jag sovit mellan tio och tolv timmar per natt.  Måste få ha sådana veckor emellanåt.

Har kommit in på skola också. I Trollhättan. SSK it is. Väntar nu bara på besked om jag får plats i Borås också. Andra reserv... Börjar bli så nervös att jag kan kräkas. Börjar påverka sömnen också. Så väntat! Så otroligt väntat... Ska ha som nyårslöfte att jag ska bli lite tuffare. Lite mer jävlar anamma. Borde ha det i alla fall. Lite mer näven i bordet. Nu jävlar! Men känner mig sjukt pepp och det ska bli så roligt! Men mycket frågor i huvudet. Sara; analys-innan-saker-sker-mästaren. Kommer jag klara det? Tänk om det är fel? Tänk om jag inte kommer orka? Behöver jag ta fullt studielån? Tänk om det blir det bästa du gör i ditt liv??!!

Fülst du mich?
Wenn du atmest
Fühlst du mich?
Hier in meinem Arm?
Für einen Tag
für eine Nacht
Für eninen Moment
In dem du lachst
Wir durchbrechen die Zeit
Gegen jedes Gesetz
Für immer du und Ich
Für immer jetzt

Är ledig idag. Kom med tåget i förrgår, krånglade som vanligt. Sen stängning, sen öppning. Igår efter jobbet så storstädade jag och handlade massor. Idag tvätt. Sen kan man andas. Idag skiner solen som bara den. Lovley. Borde träna. Borde andas.



Djurpark är kul det.

Auf Wiedersehn.


RSS 2.0