Never let me down again

Sista rycket nu innan tentan, med det bästa från två världar:
Smashing Pumpokins med en cover på en av Depeches bästa låtar ever:

The Smashing Pumpkins – Never Let Me Down Again ♥

Hjärta ♥

Kent igår: ♥

Låtlistan: (Blev lite ändringar utifrån den låtlistan jag publicerade igår).
01 Taxmannen
02 Palace & Main
03 VinterNoll2
04 Töntarna
05 Sundance Kid
06 Sjukhus
07 Den döda vinkeln
08 LSD, någon?
09 Musik non stop
10 Idioter
11 Max 500
12 Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
13 FF
14 Ingenting
15 Vy från ett luftslott
16 Krossa allt/Dom andra
Extranummer:
17 På drift?
18 Kärleken väntar
19 Mannen i den vita hatten (16 år senare)


Spotify: Kent


Förväntansfulla innan konserten .









Superbra, magiskt, härligt, underbart på alla sätt och vis.

Nu har jag suttit vid datorn heeela morgonen, så nu måste jag stänga ner och göra mig klar för jobbhelg. Är det så här nästa vecka kommer att se ut när jag egentligen ska plugga inför tentan? Har till och med suttit och redigerat massa bilder i PS, något jag aldrig brukar orka. Ursäkter, ursäkter hela tiden. Får skärpa mig. :) Nej, off to work!

Auf Wiedersehn.


Du kastar pil i min kuvös

Imorgon kommer bli fantastiskt! Kolla bara låtlistan! Gah! :D

1. Taxmannen
2. Palace & Main
3. VinterNoll2
4. Töntarna
5. Socker
6. Sjukhus
7. Romeo Återvänder Ensam
8. LSD, Någon?
9. Musik Non Stop
10. Idioter
11. Saker Man Ser
12. Vals För Satan (Din Vän Pessimisten)
13. FF
14. Ingenting
15. Vy Från Ett Luftslott
16. Krossa Allt/Dom Andra
17. På Drift?
18. Kevlarsjäl
19. Mannen I Den Vita Hatten (16 År Senare)

Spotify: Kent

Men först ska vi ha ett sista seminarium innan första tentan nästa fredag. Wish me good luck! 




Auf Wiedersehn.


Humanoid

Åh vad lycklig man blir när man sitter och kollar på YT och hittar en massa bra videos. Sökte på TH-videos från Stockholm och hittade videos som en tjej som har lagt upp med superbra kvalitet. Så nu kan jag uppleva konserten igen! :D Tack Fleicheliott!
 

En av mina favoriter, "Humanoid" i akustisk version. Fantastico!

Måste ta reda på vad hon använder för kamera. Zoomen ser ju ut att vara fantastisk. När jag zoomar in för mycket på min kamera så blir det bara suddigt, men hon zoomar ju verkligen in från långt håll. You can see it all. Lycka! ;)

Bjuder på en till videolänk idag, Lady GaGas nya video "Telephone" feat. Beyonce. Finns inte ord hur cool video det är. Skitsnyggt gjord, Jonas Åkerlund är ett videogeni. See for yourself:



Ikväll blir det final i Mellochampionchip. J & C ligger ganska lika, så jag antar att det blir fajt ikväll vem som kommer att knipa flest poäng, haha. Blir lax och fetaostcreme till mat i kväll med en god sallad med bland annat rädisor i också. Mums! Helt ledig idag, har jag inte gjort många knop, sååå skönt. Har varit mycket i skolan nu plus förkylning och massa konserter (puh... ;) ) så jag behövde den här inte-göra-något-dagen. Igår var jag i skolan från nio till halv fem. På en fredag. Kul. Not. Nu ska jag fortsätta med att inte göra något alls. :)

Auf Wiedersehn.

Hey du!

Min dator samarbetar inte över huvud taget. Jag blir gaaaalen! Tänkte slänga upp några TH-bilder från förra veckans konserter, men det går så satans långsamt att datorjäveln snart åker ut genom fönstret. Jag orkar inte! Sitter och pillar med bilder i PS och jag gissar på att det är det som segar ner. Men lite måste den väl tåla? Måste köpa en ny, kanske en Mac som inte får virus så jävla lätt. *Suck*

Annars har dagen inneburit plugg på stadsbiblioteket med grupparbete kring vårdetik. Kul, men svårt. Vi ska göra arbetet för att lära oss att arbeta med referenshantering och att lära oss tillämpa olika lagar i en specifik vårdsituation, t.ex. LSS och SOL. Vi har kommit en bit på väg i alla fall. På fredag ska vi renskriva arbetet i skolan. Får hoppas att det klarnar lite då och att vi hinner klart.

Är trött som bara den, har åkt på världens förkylning också. Vaknade i natt med halsont, men i morse var det inte värre än kvällen innan. Har druckit te och käkat popcorn, har hört att det ska vara bra mot förkylning. (Höhö). Snörvlar och det har satt sig på lungorna också, är väldigt tungandad. Inget annat att göra än att vila, (äta popcorn), avstå träning och plugga. (Finns ju inga ursäkter för det nu menar jag).

Det har redan gått ca två månader i skolan också. Det går så fort! Galet. Snart dags för första tentan också, kommer bli nervöst. Så nu är det verkligen bara plugga, plugga som gäller. Men till helgen är jag ledig. Ska bli så skönt! Ska unna mig en pluggfri dag och sen så är det ju Melodifestivalfinal också. Yeahi! :D

Nu blir det Natti.


Enda bilden som jag orkade fixa klart. "In you´re shadow I can shine"

Auf Wiedersehn.


RSS 2.0