Hot N Cold

Idag är det mesta mörkt. Tryckande mörkt och jävligt. Jag har svårt att andas. Gillar ju hösten egentligen, måste det alltid kännas så här? Blir alltid så mycket tankar i mitt huvud och så mycket funderingar. Det är jag bra på. Lyssnar på Katy Perry nu, en hur glad skiva som helst och försöker trycka bort allt som hotar att svämma över. Igen. Jag ska gå ut och gå snart i skogen bland alla fina höstlöv. Brukar kännas bättre då. Sen ska jag handla och laga mat och baka och vara så sysselsatt att inga tankar kan tränga ut från mitt inre. Annso kommer ikväll och vi ska äta och mysa lite. Schlappt och gött. Hoppas jag får skratta lite också. I need that desperatly!

Längtar till måndag av en enda orsak. Då kommer mina nya böcker "New Moon" och "Eclipse" så att jag äntligen kan drömma mig bort igen. Har helt fastnat i "Twilight" träsket. Var förväntansfull innan jag började läsa och nu är jag fast. Läste ut "Twilight" (första boken) igår och beställde nya böcker i förrgår. Fick mail om att dom hade skickats igår, men det är en jäkla helg emellan innan jag kan drömma mig bort från allt igen. Filmen har premiär den 21 november. I´ll be there.



Auf Wiedersehn.

Lovers are losing

Lyssnar på Keanes nya, det är bra. Har inte riktigt bestämt mig för om det är fantastiskt än. Men nya singeln är bra.

Skrev en lista idag på jobbet över ungefär 100 saker som jag borde/måste/ska göra. Men jag är seg och sitter här och har betat av endast en punkt. Klaga på Sj. Resten skjuter jag upp tills imorgon eller gör inte alls. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag är så trött. Hösten är min bästa tid, men inte pigghetsmässigt. Jag sover dygnet runt nästan.

Helgen har varit mys. Mamma och pappa har varit här och hälsat på. Älskling har varit i London. Har saknat massor. Fast det bara var ett par dagar. Men ändå. Jag och päronen har slappat deluxe, sett på massa tv, shoppat och strosat på stan, promenerat i Slottsskogen och ätit massor och gott. Har varit en riktigt skön och mysig helg och jag borde vara så otroligt utvilad. Är ganska trött ändå. Det är måndag. Allt går så snabbt som tusan och snart kommer jag vara hundra år gammal om inte livet slutar gå så himla snabbt. Hjälp. Nu ska jag skicka iväg en ansökan till högskolan. Jag måste.

Men jag håller på att tappa lusten. På riktigt. Allt jag gör tröttar ut mig så mycket. Allt jag vill göra är att läsa/äta/sova. Då är jag nöjd. Vill fly till min bok. Ska lägga mig nu.

Dagens video, en underbar gammal Keane istället, "Crystal Ball":

Auf Widersehn.

Schwarz

Imorgon åker jag till Arvika. Det ska bli så skönt och trevligt. Har visserligen bara ledigt en extra dag (fredag), men ändå. Det är alltid trevligt at åka hem på Arvika Mârten.

Fortsätter min vana trogen att posta en YT-film.  Idag "Schwarz" med Tokio Hotel. Gammal, men underbar låt från "Schrei" dvd:n.

På fredag ska jag hälsa på broder och flickan i nya lägenheten. De flyttade in idag. Då ska de få massa inflyttningspresenter! :) Lyllo dom.

Auf Widersehn.

RSS 2.0