Soma

"Close you´re eyes and sleep... Don´t wait up for me..."
Jag älskar den här låten:



Måste bara tipsa om den, det är nog den vackraste låten som finns. Fast jag har flera.

Underbar helg. Bokmässa <3 , film, godis, träning och massa mys. Lifts me up. Väl hemma från mässa så loggade jag in mig på adlibris och beställde en bok. En till. Fast med mit presentkort kostade den braa 14 kr, så det tyckte jag var ok.  Det blev den första boken i "Twilight" serien. Hoppas den är bra. Älsklingen fyller år idag, 26 så vi har varit ute och käkat efter att han slutade jobba och vi hade strosat klart på mässan. Mys.

Välldigt trött nu, ska duscha och lägga mig och sova.

Auf Wiedersehn.

Dominion (Mother Russia)

Har haft en fantastiskt helg! Glad att kunna säga det.
 
I fredags gick jag på stan med min pojke efter jobbet. Lunchade sen på Sence och åt Blomkålssoppa och bröd. Var och tränade en och en halv timme efteråt. Så skönt att göra på fredag kväll! Efteråt var vi på Maniana och firade Elins födelsedag.  Göttigt med massa smårätter som man kunde beställa in. Drack ett glas gott vin också, men alla i sällskapet var mycket trötta så det blev en ganska lugn kväll med hyffsat tidig hemgång. 

Lördag strosade vi omkring på stan i strålande vackert höstväder. Sällskapade med Jennie och Annso och jag käkade köttbullar och potatismos. (Till min stora glädje). Drack kaffe. Njöt. Pojken var på fest på kvällen sen, så vi tjejer var hemma och mös med film, supergod sallad och massa, massa godis.

Idag  (söndag) har vi bara varit. Gått promenad i solskenet, ätit salladen igen, slumrat i soffan. Jag har bakat också, men det blev rätt misslyckat. Skulle göra Chocolate chip cookies, men jag mitt nöt hällde i den hackade chokladen när smeten var varm så all choklad smällte. Blev chokladkakor istället. Som jag brände första plåten av. Jaja. Jag har i alla fall ätit ungefär 100 stycken nu. Ändå. Hah.

Är jättetrött nu, har liksom fastnat här (som vanligt). Bara klickar runt och hänger på Facebook och forumet och bara kollar skit och orkar inte resa mig. Ska lägga mig och läsa snart.
 
Nästa helg är det äntligen dags för årets höjdpunkt; Bokmässan! Längtar!

Dagens musiktips:

Big girl now

Är så trött. Jag och pojken var hemma vid halv fyra i morse efter en sjukt trevlig kväll hemma hos Annso. Lekte "gissa-artisten" leken från Dobidoo. Tillsammans med stort intag av vin. Rolig kombo. Idag, trött. Har sovit, duschat, åkt till Annas soffa där vi skulle ha planeringsmöte om London. Vi googlade lite bilder. Sen käkade vi pizza och kladdkaka. Det var allt som orken räckte till.


New Kids on the Block är tillbaka! Woaha!
Sova nu.
Auf Wiedersehn.

Romeo återvänder ensam

Jag har en förmåga att snöa in på musik. Då menar jag EN sorts musik, EN artist. Hela förra hösten, vintern, våren var det bara TOKIO HOTEL som spelades i mina lurar. BARA. Nu under sommaren har det varit lite allt möjligt; bland annat The Crüxshadows, Firefox Ak m.m. Men nu har en stor förälskelse drabbat mig med sån kraft att man bara inte kan stå emot. KENT. Oj, vad orginellt kanske man kan tycka då. Men det är inte senaste albumet utan "Du & jag döden" plattan som får mig att slå volter. SHIT va bra den är! Jag vill inte jobba, jag vill inte prata, umgås eller annat, jag vill bara lyssna på den här skivan, och då särskilt ovanstående låt. Ryyyyyyyyyss..... I´m in love.

RSS 2.0