Avatar

Så där. Nu har jag gått en hel vecka i skolan. Känns jättekul och skojjigt, även om det inte riktigt har dragit igång på riktigt än. Verkar vara en massa goa människor i samma klass också. Är så glad att jag gör det här och satsar på mig själv! Jag kan! :D Det var t.o.m. kul att jobba idag nu när man har fått distans till allt efter en vecka i skolbänken. Undrar hur det kommer att kännas om ett tag med pendlingen, det går ju fint än så länge. Det är ju ändå en timmes bussresa dit och hem varje dag. Men så länge som det känns så här kul så!

Igår var det sittning. Kall buffé och lite dricka till, gyckel och allmänt go stämning. Tyvärr så går ju sista bussen hem till Gbg redan klockan elva. Nästa tur är klockan halv fyra, så antingen så kör man riktigt hårt eller så är det elvabussen som gäller. Får dra ihop en pubrunda på hemmaplan snart känner jag.

Den här helgen är det jobb som gäller. Får se om jag kommer hinna/orka jobba så mycket som jag står uppskriven på eller om man måste dra ner på det när skolan blir alltmer krävande. Det lär tiden utvisa.

Har föresten sett Avatar och nu förstår jag vad alla frälsta talar om, FANTASTISK film! Se den!

Nu ska jag återgå till soffan och min goding. Allt annat får vänta nu. :)

Auf Wiedersehn.


Let´s Dance

Om en vecka den här tiden så kommer jag att vara i Borås och i skolan. Hjälp. Blir så nervös när jag tänker på det. Ska gå ut på en promenad snart och skingra tankarna lite. Det är verkligen en strålande vacker vinterdag ute. Klarblå himmel och -8,3 grader. Lagom kallt. Det enda som hjälper när jag blir så här orolig är motion. Slita ut sig lite och tvinga hjärnan att tänka i andra tankebanor. Kommer bli otroligt vältränad nu under våren. :) Hehe... Men det ska bli otroligt kul (hoppas jag). Jag har den känslan i alla fall. Nystart. Men mina nerver är inte riktigt med mig. Borde verkligen, verkligen sluta med att tänka ut alla tänkbara scenarion i förväg. Enjoy life och lite mer ta det som det kommer attityd. Nya tuffa 2010 here I come!

Helgen har varit mys annars. Slapp tvkväll i fredag och världsrekordsförsök i att äta godis. Uff, kunde knappt ta mig till sängen sen ju. Lördagen spenderades hemma hos vänner med TP, minipizza och rödvin. Mycket trevligt med relativt sen hemgång, som jag fick sota för hela dagen igår. Tröttast i stan tror jag. Känns som om jag har sovit ikapp ganska så bra nu. Nej, nu är det promenaddags!

Auf Wiedersehn.

RSS 2.0