World behind my wall



I´m ready to fall
I´m ready to crawl
On my knees to know it all
I´m ready to heal
I´m ready to feel
Take me there!

Nobody´s Daughter

Hemma från NY igen. Resan har varit fantastisk som vanligt. Tänk att NY aldrig slår fel. Jag ÄLSKAR den staden! It´s amazing. Funderar ni vart ni ska åka på er semester så har jag bara ett tips. Guess what? :)

Det här fick jag med mig hem. Shoppingen är ju fantastisk åxå, inte att förglömma.



Det är ganska lätt att ställa om till NY-tid när man åker dit. Man sover ju dåligt när man reser dit. (Sverige ligger sex timmar före NY). Så när man kommer dit är man vaken så länge man orkar. (Vi däckade vid åtta, då är klockan två i Sverige). Sen har man sovmorgon och så är det klart. När man ska hem är det värre, men jag tycker ändå att det gick ganska bra. Vi åkte kl 18 på kvällen NY tid, sen klockan halv två på natten så var vi framme i Bryssel och då var klockan halv åtta på morgonen och Sara hde sovit en timme kanske. Bara att vara vaken och sen la jag mig när jag kom hem mellan ett och fyra. Vaken några timmar som en zombie och sen la jag mig vid tio och sov till åtta. Nu är jag ganska pigg igen. Amazing trip har det varit iaf! Vi har bott hos en kompis till J i NY och det har varit jätteskönt att kunna äta frukost ordentligt och så.

Har städat och städat idag och packat upp och tvättat, börjar bli klar. Nu måste jag laga lite mat och sen MÅSTE jag nog försöka läsa lite. Skola imorrn igen. Hej vardag.

Auf Wiedersehn.

RSS 2.0